Verktøy som passer i lommen

Kompaktverktøy av høy kvalitet slår ikke feil for den som trenger å skru og mekke litt, enten det bare er i blant, eller dette hører til hverdagen. Fordelen med kompakt verktøy er blant annet at det er lett å bære og liten nok i størrelse til å ha med i lommen, i kofferten eller i veska.

Kvalitativ utformingswiss-army-knife-154314_960_720

Disse kompaktverktøyene er kjent for sin nøyaktige presisjon, praktisk design og solid utførelse. For holdbarhet over lengre tid og både innendørs og utendørs, er verktøyet utført i fullherdet rustfritt stål. Overflaten er sort oksidert, noe som gir en lekker finish i tillegg til beskyttelse. Det to millimeter tykke oksiderte laget beskytter godt selv om det skulle bli noen hakk på overflaten. For å unngå at verktøyet riper opp alt som er i umiddelbar nærhet, er det lagt vekt på mykt avrundede kanter.

Hvilke verktøy er samlet?

I ett og samme verktøy finnes det ulike kombinasjoner, for å tjene forskjellige formål. Her følger to eksempler på sammensetninger. Et sett inneholder avbitertang, klypetang, isolasjons-stripper og folkekultur, for utenom de fire skrujernene. Det finnes også et eget sett med ulike skrujern. Disse kommer i ulike varianter, alt etter hvilken størrelse en ønsker. Det er også mulig å sette sammen en egen miks av ulike skrujern, ettersom noen trenger både små og store, men kanskje ikke både flat og stjerne.

Tilbehør

Verktøyene kan leveres med eller uten nøkkelring. Det finnes spesialtilpasset futteral, men dette er valgfritt. Futteralene er vanntette, støtsikkert og kommer i ulike størrelser, alt etter hvor mange verktøy en vil ha samlet. Det som følger med hvert enkelt verktøy er en helt enkel mappe som beskytter verktøyet mot unødvendig slitasje, men kanskje enda viktigere, beskytter mappen mot at verktøyet riper opp omgivelsene. For spesielt slitasjeutsatte omgivelser, for eksempel om verktøyet kommer til å havne i samme lomme som smarttelefonen, finnes det spesielt myke mapper og futteraler.